Skriv ut den här sidan

Bli patient hos oss

Att välja läkare – att lista sig – innebär att du får en trygg och säker kontakt med vården. Drygt 25 500 personer har valt oss till sin vårdcentral. Välkommen du också!

Att vara listad hos en husläkare innebär att du får en av våra specialister i allmänmedicin som din fasta läkarkontakt här på vårdcentralen. 

Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård. Men om du inte har önskemål om en speciell läkare utan vill välja Boo vårdcentral som din husläkarmottagning så går det också bra.

Via 1177.se listar du dig enkelt - du kan välja någon av våra läkare i listan längre ned på sidan.

Du kan även lista dig hos oss genom att du fyller i vår listningsblankett. Den kan du antingen ladda ned här eller få när du besöker oss. Lämna sedan in den i vår reception eller skicka den till oss på adress:

Boo vårdcentral
Edövägen 2
132 30 Saltsjö-Boo

Val av läkare

Hos oss arbetar 18 specialister i allmänmedicin. Vi har också 14 ST-läkare vilka är legitimerade läkare som genomgår den 5-åriga specialistutbildningen i allmänmedicin – våra blivande husläkare. Våra läkare jobbar tillsammans i team för att du som patient ska få en kontinutet i dina kontakter med oss.
Har en familjemedlem redan husläkare hos oss förslår vi att resten av familjen väljer samma läkare. Familjer med barn på vår barnavårdscentral, som inte tidigare haft kontakt med våra husläkare, har möjlighet att välja BVC-läkaren som husläkare.

Läkare som tar emot nya patienter:

  • Caroline Lagerbring
  • Elisabet Tirén
  • Esbjörn Bergman
  • Lisa Sjönell
  • Rowshan Jahan
  • Ylva Sandström

Se alla våra läkare